Husorden, ordensregler, affaldshåndtering og parkering

Hvorfor skal vi egentlig have en husorden ? Alle os som har købt en lejlighed er jo interesseret i at bygningerne og området fremstår attraktivt, og vi vil alle gøre en indsats for dette.

Den væsentlige årsag til, at vi har lavet en husorden er: at den kan vejlede og regulere adfærd hos beboerne så alle bliver tilfredse med at bo her. Det er jo noget individuelt hvad vi synes er rimeligt og hvilke vaner vi har tillagt os i de år vi har boet i individuelle villaer.

Bestyrelsen er helt bevidst om, at denne husorden kan være mangelfuld eller overregulerende, vi modtager derfor gerne input til rettelser. Og så er det bare vores ydmyge håb at husordenen kan hjælpe beboerne til at tage hensyn til hinanden.

Husorden og ordensregler

Husordenen og ordensreglerne kan ses ved at trykke her. Husordenen er senest revideret d. 30. april 2015 og udsendt sammen med referatet af generalforsamlingen afholdt i april 2015.

Affaldshåndtering og affaldssortering

Vejledning i affaldshåndtering og affaldssortering kan ses her.

Parkering på gaden

Forhold vedrørende parkeringstilladelser og EuroPark er beskrevet her.

Parkeringskælder

Vi har i bestyrelsen haft nogle henvendelser om parkering på fremmede P-pladser. Det er naturligvis fristende at benytte en plads der har stået tom i længere tid, men vi anmoder om at man i givet fald træffer aftale med pladsens ejer.

Vi har i bestyrelsen observeret, at der på parkeringspladserne i kælderen udover biler også er hensat vinterdæk, kufferter, reoler og meget andet. Det er ifølge vedtægterne ikke tilladt og ej heller tilladt ifølge brandvedtægten – og endeligt ser det ikke særligt godt ud. Vi beder jer derfor om at fjerne disse ting snarest. I modsat fald vil viceværten afmærke tingene og efterfølgede vil de blive fjernet.

Udskriftsvenlig version, tryk her.

House-rules in english

A version of the house-rules in can be seen by clicking here.

Revideret: 9. april 2015.